Meest gestelde vragen

Vragen of storingen?

Voor vragen, onderdelen, vrijblijvend advies of het maken van een afspraak kunt u ons bellen via telefoon 033 – 433 01 84 of het contactformulier invullen.

FAQ

Zijn de genoemde prijzen exclusief BTW?
Ja, de genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Het geldende BTW-tarief is 21%

Levert van de Belt Toegangstechniek ook hekwerken en poorten?
Jazeker. Van de Belt Toegangstechniek werkt nauw samen met diverse leveranciers. Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden en een offerte uitbrengen.

Kunnen er producten via de website worden besteld?
Nee, u kunt voor al uw vragen en/of bestellingen bij ons terecht.

Wat is de levertermijn van Jack?
Leverdatum van producten
Als de bestelde producten op voorraad zijn in ons magazijn, leveren wij de producten uiterlijk binnen 48 uur.

Mogelijke installatiedatum
Al bij de aanvraag van de offerte gaan wij na of wij kunnen voldoen aan de wensen van de aanvragen. Na overeenstemming en akkoord van de offerte wordt in overleg met de klant de lever- en installatiedatum bepaald.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?
Bestaande klanten kunnen producten en diensten op rekening afnemen. Onze standaard betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. Bij nieuwe klanten leveren wij goederen nadat de betaling aan van de Belt is voldaan.

Berekent van de Belt Toegangstechniek verzendkosten?
Alle genoemde prijzen op de website zijn af magazijn Nijkerkerveen. Voor bestellingen van € 500,- of meer berekent van de Belt geen verzendkosten. Onderstaande tarieven voor pakketten en palletverzending gelden niet voor de Waddeneilanden en het buitenland. Deze verzendkosten zijn op aanvraag. Opgave verzendkosten in opdrachtbevestiging.

Pakketten
Pakketten worden verstuurd via Packs. Per pakket met een maximaal gewicht van 30 kgs. berekent Jack € 15,00 /pakket (excl. BTW).

Als Jack ook de montage en/of installatie verzorgt, zijn verzendkosten niet van toepassing. De monteur neemt alle materialen mee naar de locatie.

Kunnen producten worden afgehaald?
Goederen kunnen op afspraak worden afgehaald bij ons magazijn in Nijkerkerveen. Adres: Vrouwenweg 1c, 3864 DX in Nijkerkerveen.

Is een offerteaanvraag via de website mogelijk?
Ja, dat kan via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen, een vrijblijvend advies of een afspraak via telefoon 033 – 433 01 84

Kunnen de producten retour gestuurd worden?
Ja, van de Belt  biedt deze service. Stuur een e-mail naar van de Belt Toegangstechniek of bel via telefoon 033 – 433 01 84. Jack stemt de afhaalopdracht af met Packs.

Wat is de garantie van de producten?
De garantievoorwaarden van de leverancier zijn van kracht.