OVER ONS

Van de Belt Toegangstechniek biedt totaaloplossingen voor poortautomatisering en de toegangsbeveiliging en beveiliging van uw bedrijventerrein, bedrijfspand of woning. Van de Belt is een innovatief bedrijf met gekwalificeerd personeel. Wij leveren aan particulieren, leveranciers en installateurs van onder meer poorten, slagbomen en garagedeuren. Naast een eerlijk en gedegen advies leveren en monteren wij van onderdeel tot complete systemen.

Veiligheid en gemak

Het aantal inbraken in woningen en bedrijven is de afgelopen twee jaar toegenomen (bron: CBS). Een ervaring die u ongetwijfeld niet wenst mee te maken. Een poort in combinatie met duurzame automatisering zorgt voor beveiliging van uw terrein en biedt u naast veiligheid ook gemak. Kies aansluitend ook voor cameratoezicht en een intercomsysteem en heet uw bezoekers van harte welkom.

Persoonlijke aanpak

Bij Van de Belt Toegangstechniek staat persoonlijk contact en goede service centraal. Het team van Jack Automotive beschikt over veel ervaring en kennis op het gebied van poortautomatisering en toegangsbeveiliging. Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen zodat u kunt beschikken over de slimste technieken.

Sterk in alle regio’s

Van de Belt Toegangstechniek heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrouwbare partner voor zakelijke en particuliere klanten in alle regio’s in Nederland. Het kantoor en magazijn zijn gevestigd in Nijkerkerveen, centraal gelegen in het midden van het land.

Vrijblijvend offerte aanvragen!